Foto Video Ede

Zoeken

Nieuws van FOTO VIDEO EDE | www.FotoVideoEde.nl
Combineer snel, intuïtief DSLR-gebruik met een resolutie van 50,6 Megapixel en leg de unieke details van elk moment perfect vast. Met de EOS 5DS kijk je met andere ogen naar de wereld.

Lees meer: Canon 5Ds & 5DsRHaal meer uit elke opname

Dit EF-S-ultragroothoekobjectief heeft een compact, lichtgewicht ontwerp dat ideaal is voor op reis en biedt meer ruimte in het kader voor dramatische landschappen en expressieve architectonische beelden.

Lees meer: Canon 10-18mm IS STMOntdek een wereld van nieuwe creatieve mogelijkheden met de COOLPIX P600 met zeer krachtige zoom en 16 megapixels. De verbluffend sterke 60x optische zoom kan worden uitgebreid tot een ongelooflijke 120x met Dynamic Fine Zoom¹, zodat u fijne details met een uitgelezen precisie kunt vastleggen.

Lees meer: Nikon Coolpix P600U kunt nauwkeurig inzoomen en foto's maken met deze compacte digitale camera. Gebruik de vele beeldverbeteringstechnologieën, zoals 30x optische zoom, een Exmor R®-CMOS-sensor met 20,4 MP en beeldstabilisatie voor vloeiende, exacte details, ongeacht of de scène dichtbij of ver weg is.

Lees meer: Sony HX60